13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

UN MOVIMENT INVERSOR VALORA EL CENTRE COMERCIAL PORTAL DE LA MARINA EN 32 MILIONS

Es tracta d’una participació que està en mans d’una altra filial del Grup Lar, concretament, de la companya gestora Grup Lar Inversors Immobiliaris.

Amb la presa del 100% d’aquest centre comercial, la socimi Lar Espanya Real Estate pretén fer-se amb el control total de l’actiu i convertir la societat a través de la qual l’ostenta (Porta Marítima Ondara) al règim fiscal de les socimi sense necessitat de modificar el seu tipus societari.

En la documentació que acompanyava a l’ordre del dia de l’assemblea, Lar va destacar la “positiva evolució” que el centre comercial ha registrat en els nou primers mesos de l’any, quan ha experimentat un increment de visitants del 6% i un augment de vendes del 15%.

En la junta, la socimi també ha aconseguit que els seus socis l’autoritzen a abordar, en el cas que ho estime oportú, una nova ampliació de capital.

Amb la sol·licitud d’ampliació de capital, Lar pretén dotar-se d’una “àgil capacitat de resposta” financera davant eventuals operacions, “en un entorn en el qual l’èxit d’una iniciativa estratègica depèn de la possibilitat d’escometre-la ràpidament”.

Articles relacionats