Un jutjat retarda amb mesures cautelars el rescat d’un edifici propietat de l’Ajuntament de Gandia

El Jutjat del Contenciós número 3 de València ha dictat mesures cautelars que retardaran el rescat per part de l’Ajuntament de Gandia d’un edifici d’habitatges al carrer Perú que havia d’haver passat a mans municipals el passat 15 de maig. Les mesures cautelars s’han dictat sobre l’acte administratiu que implicava donar-li un termini de tres mesos al propietari per solucionar els desperfectes de l’edifici.

El govern local ha aprovata un decret que suspén momentàniament la presa de possessió de l’edifici del carrer Perú, 57.

Fa unes setmanes ja vam comunicar la resolució del contracte, havíem acabat ja amb tota la part administrativa tal com ens havíem compromés per solucionar el problema de l’immoble. La presa de possessió estava prevista per al passat 15 de maig per poder començar a solucionar tots els desperfectes que l’anterior propietari de l’edifici no havia solucionat i posar fi a la situació d’arbitrarietat que s’estava donant després que l’anterior govern no fes res al respecte“, ha declarat el coportaveu del Govern, José Manuel Prieto.

Tots els departaments municipals implicats i l’assessoria jurídica han recomanat la presa d’aquesta decisió després de conéixer que el Jutjat del Contenciós número 3 de València que ha dictat les mesures cautelars.

El que nosaltres hem plantejat al jutge en el recurs és que no pot dictar mesures cautelars sobre un acte que ja ha estat executat i que el consistori ja ha resolt de manera definitiva. Estem ja en la presa de possessió de l’edifici, raó per la qual no té sentit aquesta mesura perquè nosaltres ja estem dos passos per davant de la mesura que sol·licita. Nosaltres no estem d’acord amb aquesta resolució i l’assessoria jurídica d’aquest Ajuntament tampoc”, afirma el també president de la Junta de Districte de Corea, qui afig que “la mesura l’únic que fa és retardar unes poques setmanes la presa de possessió de l’edifici, cosa que aquest govern farà quan es resolga aquest aspecte“.

Per a finalitzar, Prieto ha explicat que “el que volem és recuperar l’immoble per posar fi a la situació d’absoluta arbitrarietat que allí s’ha donat fruit de la inacció de l’anterior govern i destinar l’edifici a altres usos sobre els quals ja estem treballant en un projecte concret. Una solució que ajudarà a dinamitzar aquesta zona de la barriada de Corea”. “Per acabar amb la situació, hem d’actuar amb tota la seguretat, i per això esperarem que el jutge resolga el recurs d’apel·lació presentat des de l’Ajuntament de Gandia. Acabarem amb el problema i donarem una alternativa la zona perquè s’ho mereix”.

 

 

Et Pot Interessar