21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

UN INFART ACABA AMB LA VIDA DE RITA BARBERÁ

Efectius del SUMMA s’han traslladat immediatament al lloc, on li han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar durant mitja hora, però han sigut infructuoses, per la qual cosa finalment han hagut de confirmar la seua defunció.

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha propiciat una de les primeres reaccions per lamentar la mort de la senadora i exalcaldesa del PP de València, i ha volgut subratllar que “cadascú tindrà sobre la seua consciència el que ha fet i ha dit” d’ella, “les barbaritats que se li han atribuït sense cap prova ni justificació”.

El ministre ha destacat de Barberá que va ser una persona que va treballar “durant moltíssims anys per l’interès general i pel servei públic”. “I per tant jo el que sent moltíssim és que haja tingut uns mesos finals amb tanta crítica injustificada al meu entendre. Jo he parlat sempre de la presumpció d’innocència”, ha resolt.

Podemos no vol homenatges

“Les nostres condolences a amics i familiars de Barberá, però un minut de silenci és un homenatge pòstum, i nosaltres no anem a participar en un homenatge a una persona la trajectòria de la qual ha estat marcada per la corrupció”, ha assegurat Iglesias en declaracions als mitjans en els passadissos del Congrés.

Per contra, el president de la gestora del PP de la ciutat de València, Luis Santamaría, ha demanat que se suspenguen tots els actes previstos per la mort de la exalcaldesa perquè se li “deu dol i respecte”.

Articles relacionats