9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Un concurs escolar de cartells promou el coneixement i la cura del riu Serpis

L’organització de la II edició d’Un riu d’escoles convoca el concurs de cartells adreçat a l’alumnat d’infantil, primària i secundària, per tal de promoure el coneixement, el gaudi i la cura del riu Serpis i del seu entorn natural i social.  

Modalitats
Hi haurà dues modalitats: individual i col·lectiva, i es presentarà una obra inèdita i original. En la modalitat individual cada alumn@ podrà presentar un cartell, i en la modalitat grupal es podrà presentar un cartell per aula.

Format
Les obres es presentaran es podran fer en qualsevol estil o tècnica de forma que puguen ser reproduïdes i impreses a quatre colors. La forma de lliurament ha de ser digital, en format jpg o pdf, sense metal·litzats ni fluorescents ni tampoc relleus i/o volums. El/la participant ha de preveure que, en cas de ser guanyador/a, el seu disseny s’haurà d’adaptar al cartell definitiu i pot haver-hi canvis en la distribució de l’espai, però no en la il·lustració principal. Si aquest és el cas, es demanarà oportunament el cartell original.

Les obres no podran estar signades.
A l’original, de manera ben visible i destacada hi figurarà: II Riu d’escoles.

Termini de presentació
El termini de presentació serà el dia 18 de maig de 2018, a les 20.00 hores.

Identificació i lliurament.
Cada cartell s’identificarà amb un títol i una adreça de correu electrònic, des d’on s’ha d’enviar com un document adjunt a l’adreça següent: serpisviu@gmail.com

En aquest correu s’ha de fer constar la modalitat en què concursa (individual o col·lectiva) i el nivell escolar del/de la participant. Cada centre educatiu ha de tenir constància de l’autoria que correspon a cada títol, del nom complet de l’alumn@, del centre educatiu, i del nom del responsable del grup. Aquestes dades es demanaran en el cas del cartell guanyador, a través del mateix correu.

Jurat
El jurat, per seleccionar el treball guanyador, valorarà especialment la qualitat plàstica del treball, l’originalitat, l’expressivitat, i la promoció de l’educació mediambiental. El veredicte del jurat es farà públic el dia 23 de maig de 2018.

Observacions
El jurat es reserva l’opció de publicar i/o exposar els treballs presentats, siguen o no premiats, sota una llicència d’ús no comercial.

Articles relacionats