13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Un concurs de contes difondrà l’acceptació de la diversitat entre els escolars de Tavernes

La Regidoria de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna durà a terme durant les pròximes setmanes, en les aules dels centres educatius de la població, el projecte de sensibilització Històries Efímeres: La colla de Nelson. Una proposta de l’Associació de la Safor d’Ajuda a Malalts Mentals (ASAEM) que té com a objectiu, a partir d’un concurs de contes dirigit a alumnes d’entre 3 i 12 anys, treballar l’acceptació de la diversitat dins d’este nucli de població, a més d’intentar trencar l’estigma de les persones amb problemes de salut mental.

Entre totes les propostes es decidirà un conte guanyador que serà publicat per ASAEM per a divulgar en l’àmbit infantil la sensibilització respecte a les persones amb problemes de salut mental.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, segons la regidora de Serveis Socials i Salut, Noèlia Alberola, aposta “pels programes integradors. I este ho és. Parlar de salut mental en els centres educatius és normalitzar la diversitat. La colla de Nelson és un projecte que farà que els estigmes envers estes malalties siguen menys i que ajudarà, de segur, a viure en un món un poc més tolerant”.

Articles relacionats