20.8 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Un centenar de xiquets i xiquetes de Tavernes participen en l’escoleta de conciliació

– El CEIP Alfàndec acull, durant el mes de juliol, aquesta escoleta integradora i inclusiva dirigida a infants de 3 a 12 anys

– Els grups estan formats per 10 o menys xiquets i xiquetes per tal d’assegurar el compliment de les mesures de prevenció

– Enguany, torna a estar disponible l’opció de menjador i l’escoleta matinera per a facilitar la conciliació familiar

L’escoleta de conciliació organitzada per l’Ajuntament durant el mes de juliol en el CEIP Alfàndec ha començat amb la participació de vora 100 xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys. Es tracta d’una escoleta integradora i inclusiva on l’alumnat més jove aprén valors i també gaudeix amb les diferents activitats preparades pels monitors i monitores.

Entre les activitats que es realitzaran podem destacar jocs infantils, tallers ambientals on treballar la sostenibilitat, excursions, activitats amb aigua per a sufocar la calor de l’estiu i tallers en equip.

Durant el transcurs de l’escoleta s’adopten les mesures higièniques pertinents com el llavat constant de mans, l’ús obligatori de mascareta a partir dels 6 anys i minimitzar el contacte físic amb l’equip de monitors. Per això, els grups estan formats per 10 o menys xiquets i xiquetes per tal d’assegurar el compliment de les mesures de prevenció contra la COVID-19.

A més, enguany, torna a estar disponible l’opció de menjador seguint totes les mesures sanitàries i, també, l’escoleta matinera (de 8 a 9 hores) per a facilitar la conciliació familiar.

Reunió informativa per a les famílies

El passat dimecres a la vesprada es va celebrar en la Casa de la Cultura una reunió informativa amb la presència de pares i mares, en la qual es van detallar les mesures sanitàries adoptades, els grups establits, l’itinerari d’entrada i eixida segons els grups i on també es van presentar els monitors i monitores.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, van agrair la confiança de les famílies en l’escoleta de conciliació impulsada per l’Ajuntament i van assegurar que els més menuts s’ho passaran d’allò més bé durant tot el mes.

Articles relacionats