18 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Turisme i sector hostaler llancen la campanya #GandiaDestinoSeguro

 


· Professionals de l’hostaleria de Gandia mostren quines són les mesures que estan adoptant en els seus locals per prestar el millor servei amb totes les garanties de seguretat

· Vicent Mascarell: “La gastronomia ens ajudaran a millorar emocionalment com a persones i econòmicament com a ciutat”

AO 8895 copiaEl regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell; acompanyat per Jose Manuel Navarro, en representació de Destí Safor i Pere Montalbán, president de l’Associació d’Hostaleria de Centre Històric, han explicat aquest matí el contingut de la campanya #GandiaDestinoSeguro. Una iniciativa que es troba en la línia de posicionament de Gandia com a destinació segura i que va dirigida a tots els públics potencials amb la intenció de reforçar el missatge i la garantia de seguretat.

Tal com ha explicat Vicent Mascarell, la campanya compta amb la col·laboració de les associacions d’hostaleria Destí Safor i Hostaleria Centre Històric. “Pretenem posar el focus sobre el gran esforç que estan realitzant els professionals de l’hostaleria habilitant els seus espais perquè reunisquen totes les condicions establertes per la normativa vigent i amb la finalitat de garantir espais segurs” “Ells han estat els herois de la pandèmia i ho seran de la post pandèmia perquè amb la seua gastronomia ens ajudaran a millorar emocionalment com a persones i econòmicament com a ciutat” va declarar el regidor qui ha afegit que “com ciutat comercial i turística que som, per a nosaltres és clau llançar i reforçar un missatge de seguretat. L’hostaleria ha demostrat una gran capacitat de diàleg i d’adaptació a les diferents normatives que s’han anat aplicant”.

Per a finalitzar, l’edil va voler posar en valor les ajudes que des del consistori i altres administracions s’han donat al sector o l’excensió de taxes com la d’ocupació de la via pública. “Han estat ajudes pal·liatives amb les quals també hem volgut reivindicar i referènciar la feina ben feta per un sector de què hem d’estar orgullosos”.

Pel que fa a la campanya en si mateixa, durant la roda de premsa s’ha explicat que representa a vuit professionals de sector de l’hostaleria, segmentats en funció de diferents línies de serveis de restauració a Gandia.

Cada un d’aquests i aquestes professionals ens mostren amb testimonis i evidències quines són les mesures que estan adoptant en els seus locals per prestar el millor servei amb totes les garanties de seguretat en aspectes com el control de distàncies, la formació de personal en seguretat sanitària, la desinfecció i adequació d’espais, entre d’altres.

Els locals que s’han prestat voluntaris a participar en aquesta campanya són membres de l’Associació d’Hostaleria Destí Safor han estat el Restaurant El Asombro, la Gelateria Xixona, l’Arrosseria Casa Jose, el restaurant Chef Amadeo, el Forn Raúl, el Gastrobar Iris i Salva, el restaurant el Telero i La Alquímia.

D’aquesta manera durant les pròximes setmanes, i a través de les xarxes socials, la campanya reforçarà el concepte de Gandia Destinació Segura, a través del hastag #GandiaDestinoSeguro i en concordança amb l’estratègia de comunicació iniciada pel Govern a l’hora de posicionar a la marca destí com un entorn segur i que garantisca totes les condicions en matèria de seguretat sanitària als nostres visitants.

Per la seua banda, Jose Manuel Navarro ha explicat que aquests vídeos són “el resultat de la feina que portem fent mesos per donar una imatge de ciutat segura amb una hostaleria que és referència” “A la campanya apareixen 8 establiments, però podrien ser vuitanta. La quantitat de clients que acudeixen als nostres negocis ens reafirma en la bona feina que estem fent”.

Finalment, Pere Montalbán va voler incidir en el fet que “a Gandia ens prenem molt seriosament la nostra seguretat i la dels nostres clients. Les dades de contagis ens avalen i esperem que siga una campanya d’estiu bona per a tots i amb molta feina” “Necessitem que el nostre estat mental torne a ser d’alegria i recuperar la normalitat“.

Articles relacionats