20.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Trofeu El Palomar, la festa de les Escoles de Ciclisme

 

– Les Escoles de Ciclisme de la Safor tindran els seus minuts de glòria gràcies al programa Bona Vesprada d’À punt tv, que emetrà en directe des de la pista de ciclisme de Xeresa.

La set vegades campiona d’Espanya de pista, Melissa Gomiz s’estrenarà com speaker en la primera edició del Trofeu d’escoles del Palomar (València) prova puntuable per a la challenge provincial que se celebrarà aquest pròxim diumenge a partir de les 9 del matí.

Gomiz ha volgut unir-se a la festa que té preparada la Penya Ciclista La Forca d’Aiacor, el consistori local i el poble del Palomar que s’ha bolcat per a aconseguir que la població de La Vall d’Albaida siga la prova més divertida del calendari valencià, almenys regals no els faltarà a cap xiquet ni l’oportunitat de fer acampada i banyar-se en la piscina municipal.

L’almoradienca que està molt de moda en Instagram i en el canal de YouTube sent una de les més importants influences en ciclisme en aquest país, ha acceptat la invitació de realitzar la labor de speaker, fins i tot ja hi ha alguns clubs que han mostrat el seu desig de contractar-la al saber la seua nova faceta periodística.

Quant a la carrera, els organitzadors esperen uns 300 ciclistes, un número alt per què no hi haurà aquesta setmana carrera a la província d’Alacant, de moment ja hi ha inscripcions d’aquesta mateixa província i de Múrcia a més s’esperen als de La Manxa.

La prova s’ha avançat mitja hora per la sufocant calor i s’iniciarà amb la gimcana d’alevins per a passar immediatament després a les carreres. Quant al circuit es desenvoluparà per l’avinguda que creua tot El Palomar delimitat amb cons i sent les dues corbes principals de 180 graus.

El traçat tindrà un total de 1.200 metres amb una xicoteta T en direcció a Atzeneta.

L’organitzador principal de la prova Gabi  ha apuntat que “anem fer una festa del ciclisme durant tot el cap de setmana, els visitants no es podran queixar per què hi haurà de tot,  i tots els comerços estaran oberts amb preus populars.

Quant a la participació *saforenca estaran tots els integrants de les escoles del Triasport i La Valldigna per la seua proximitat a la comarca.

El cartell està realitzat per l’artista local i premi en diversos certàmens nacionals Joan Sancarlos.

Articles relacionats