20.6 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Troben el cadàver d’una dona en el terme de Benirredrà

Agents de la Policia Nacional han trobat este matí un cadàver que podria correspondre’s amb el d’una dona desapareguda a Gandia des de l’any 2021. La desaparició va ocórrer el tres d’agost del 2021 quan es va denunciar la desaparició d’una dona de 72 anys després de deixar el seu habitatge tancat amb clau.

Pel que sembla, patia demència, havent-se desorientat en altres ocasions anteriors. Una vegada es va tindre coneixement de la seua desaparició, es van activar diversos dispositius de cerca en diferents zones de Gandia i voltants, comptant amb la col·laboració ciutadana.

Les batudes es tornaren activar arran la trobada d’una borsa que contenia documentació de la dona desapareguda, el passat divendres, quan un equip de neteja duia a terme tasques en una zona rural del municipi de Benirredrà.

Este matí s’ha localitzat un cadàver en fase esquelètica, que possiblement podria tractar-se de la dona desapareguda en 2021.

Policia cientifica de gandia 1

En principi, el primer examen fer per la Policia Científica de Gandia, no s’observen indicis de violència, encara que la identitat com el motiu de la mort se sabrà a través de l’autòpsia.

Articles relacionats