12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Triasport obté bons resultats en el Trofeu d’Escoles de Ciclisme Beniopa 

Triasport obté bons resultats en el trofeu d’escoles de Beniopa 

S’ha celebrat, en la vesprada d’ahir, a la barriada gandiana de Beniopa el Trofeu d’Escoles,  puntuable per a la Challenge Provincial.

trofeu beniopa1El primer gandià que va pujar al podi va ser Darío Humanez que va acabar segon en la gynkana en la categoria promeses on Álex Sánchez va ser huité i el valler Andreu Sansaloni nové mentre que Andrea Contera va ser la primera en la categoria femenina.

En línia Andrea Contero aconseguiria la primera plaça en dones mentre que Álex Sánchez va ser seté i Álex Moreno el huité.
Pel que respecta a les promeses de segon any Aaron Bueno va ser huité i Andreu Sansaloni nové després de frenar a 10 metres de meta després de marxar seté.

En principiants bon resultat de Carla Bañuls on va véncer i acabe cinquena entre els xics mentre que la també gandiana Irene Flores aconseguiria la segona plaça. Destacar la quarta posició d’Oriol Olaso de la Vall. 

Marc Iborra en alevins repetiria podi i acabaria tercer mentre que Ausiàs Puente va ser cinqué.

Quant a la carrera d’alevins de segon any destacar la tercera plaça de Xavi Mestre de la Valldigna i la setena d’Aitor Arlandis del mateix equip mentre que Laia Canet del Triasport seria quarta.

Quant als infantils destacar el triomf novament de la campiona d’Espanya Alejandra Puente i com no la sisena plaça de Jordi Fournies i la novena de Jairo Jaén. En l’acte de lliurament de premis va estar la regidora d’esports Lydia Morant i el president de la federació Amadeo Olmos.

Articles relacionats