18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Tret d’eixida de la nova temporada del CV Arenas

 

La directiva del CV Arenas ha volgut donar a conéixer l’inici de la desena temporada de voleibol al Grau de Gandia per part dels equips federats de l’Arenas de Gandia, en les instal·lacions d’un dels patrocinadors que porten des del principi del projecte.

Dijous passat 7 de Setembre, es va presentar en les instal·lacions de Decorgandia la campanya de socis del club i es va signar la continuïtat del patrocini de l’empresa amb el club.

Aquesta serà la desena temporada de l’empresa establida al Real de Gandia i dirigida per Juanjo Gregori, com a patrocinador principal del voleibol del Grau; un patrocini gràcies al qual el club ha pogut créixer de manera ràpida i situar-se entre l’elit nacional d’aquest esport.

Aquesta temporada, l’empresa Decorgandia serà patrocinador principal del club i donarà nom a l’equip infantil femení que tan bons resultats ha obtingut en els seus tres anys d’existència; destacar que per a la Copa d’Espanya, Decorgandia facilitarà una furgoneta de l’empresa a l’equip cadet; cosa que farà més assequible la presència del club en aquest esdeveniment nacional.

A més, la directiva va voler aprofitar per a fer la presentació de la campanya d’abonaments 23-24. Una campanya d’abonaments en la qual els aficionats poden formar part de la nostra família per tan sols 5 euros.

Enguany el club pretén realitzar una sèrie de sortejos tant en els partits com per xarxes socials per a agrair als socis la seua col·laboració.

Amb tot això i amb el suport de molts altres patrocinadors com: Dc.Hotels, SolertechFCG Solucions, Raulfisio, Cafeteria Virgínia,
Esports Roses, JPB Mediadors… entre altres, elclub ja està preparat per a començar una temporada històrica.

Articles relacionats