23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Tret d’eixida de la 40a Universitat d’Estiu de Gandia

 

El jardí de la Casa de la Marquesa va acollir divendres passat l’acte inaugural de la 40a Universitat d’Estiu de Gandia. Amb el lema “40 anys d’eficàcia social universitària” l’acte va comptar amb les intervencions de la Rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, i de l’Alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.

Posteriorment, va tindre lloc la conferència inaugural a càrrec d’Ana Lluch. Científica i investigadora del càncer, catedràtica de Medicina a la Universitat de València, mèdica de l’Hospital Clínic Universitari de València on és cap del Servei d’Hematologia i Oncologia, i investigadora en matèria oncològica.

L’edició d’aquest any compta amb 12 seminaris que s’inicien avui dilluns i que duraran fins divendres 14 de juliol. Aquest any, com a novetat, els seminaris de la UEG, amb 10 hores de durada, tenen el reconeixement de microcredencials universitàries.

En la seua intervenció l’alcalde de Gandia va destacar la importància de la Universitat d’Estiu per la seua trajectòria i perquè aconsegueix que Gandia continue refermant-se com un referent en matèria cultural i universitària.

Articles relacionats