20.9 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Tres ciclistes saforencs preseleccionats pel Campionat d’Espanya Escolar

Els ciclistes de la Safor, Jordi White, Carla Bañuls i Carla Martínez segueixen els entrenaments de preselecció per als campionats d’Espanya escolars que es disputaran a principis del mes de juliol a la ciutat murciana de Cartagena.

Tots ells estan entrenant a La Pobla de Vallbona als ordes d’Ariadna Rambla que ha agafat el testimoni de José Luis Pérez Lozano després de prop de 30 anys com a seleccionador escolar.

L’oliver Jordi White fill del mànager general de l’equip Jayco del World Tour està realitzant una estupenda temporada en el challenge provincial alacantina on pertany, ja que es troba enrolat en les files de l’escola de Rafa Valls en Cocentaina.

Quant a la categoria femenina, les gandianes Carla Bañuls i Carla Martínez estan col·locades com a primera i segona del challenge de València on la primera encara no sap el que és perdre cap carrera a la província encara que en la lliga autonòmica va perdre aquest passat dissabte la seua primera carrera de la temporada a la Vila Joiosa encara que acabe en una meritòria segona plaça.

Precisament les comarques centrals són les que més corredors han aportat a aquesta preselecció de la Comunitat Valenciana, ja que a part dels tres saforencs, es troben tres corredors més de la Costera i un altre de la Vall d’Albaida.

Articles relacionats