Tres atletes del Safor Delikia Sport pugen al podi del triatló d’Antella

El XIX Triatló d’Antella, disputat dissabte 21 de juliol pels voltants de l’assut, un dels clàssics de la temporada, va comptar per part del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport amb 13 esportistes «groguets». En la prova hi hagué 500 participants per a recórrer una distància de 1,1 km nadant, 31 km de ciclisme i 8,1 km de cursa a peu. Destacaren els podis de David Ferrairó (1r en Veterans 2 amb 1:56:01), Fernando Rocher (2n en Veterans 2 amb 1:58:43) i Silvia Valero, qui va ser segona en Veteranes 1 i quarta de la general femenina, amb un crono de 2:03:37 en meta.

Club Tutriatlón

D’altra banda, nou triatletas del Club Tutriatlon van participar a la triatló d’Antella i van destacar per aconseguir la quarta posició per equips.
En la categoria masculina, Miguel Fernández García va parar el crono en 1 hora, 42 minuts i 59 segons per a ocupar el setè lloc de la classificació general.
Seguidament, als sis minuts, ho feien els seus companys d’equip destacant la 5ª posicicón de Kevin Zarzycki en la categoria SUB-23.

CD Masktri

L’equip gandià C.D. Masktri va estar representat a Antella per Marcela Juárez i Serafín Montes.  Marcela va aconseguir creuar la meta en 2 hores 20 minutos després d’una espectacular carrera. L’aigua va ser molt ràpida i el sector de la bicicleta molt dur, però encara així va arribar amb forces a la carrera i va aconseguir recórrer els 10km per sota de 5min el quilòmetre, tota una gesta. 
El seu company Serafín no va córrer la mateixa sort. Després d’una bona natació va punxar en el quilòmetre 10 de la bicicleta. Va tractar de seguir amb líquid a la roda, però en el km 25 va haver d’abandonar amb molt mal sabor de boca.

Et Pot Interessar