23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

“Totes i tots amb Ucraïna” Festival Musical solidari pels refugiats acollits a la Safor

  • Gandia celebrarà un festival solidari en suport als refugiats ucraïnesos acollits a la Safor 
  • Sota el lema: «Totes i tots amb Ucraïna», tindrà lloc el dissabte 9 d’abril en la Plaça del Tirant. Des de les 11:00h del matí i fins a les 02:30h de la matinada, diversos grups i Dj’s hi actuaran desinteressadament, per la qual cosa el públic hi podrà gaudir d’espectacles de diferents estils, que van des del jazz fins al rock, passant pel pop o el remember.

  • Les entrades a l’esdeveniment costen 5€ i inclouen una consumició (els menors de 12 anys entraran gratuïtament). Podran adquirir-se tant en els comerços del Centre Històric, com en el festival mateix, on es podrà aportar més quantitat si així ho decideix cadascú.

  • Tota la recaptació que s’hi obtinga, es lliurarà a CREU ROJA, qui gestionarà les necessitats bàsiques dels ucraïnesos refugiats a la nostra comarca. Igualment, s’ha obert el compte de FILA ZERO núm. ES44 3159 0015 8920 5225 7926 per a qui desitge realitzar qualsevol tipus de donatiu amb la mateixa finalitat.

Gandia, 6 d’abril de 2022.- La regidora de Cooperació, Liduvina Gil, junt al titular de Cultura, Nahuel González, el cantautor gandià, Javier Puig, el president del Centre Històric Comercial, Pedro Izquierdo, i el vicepresident de Creu Roja Gandia, Toni Martí, ha anunciat aquest matí la celebració d’un festival solidari a benefici dels refugiats ucraïnesos acollits a la Safor a causa de la invasió del seu país per part de Rússia. “El nostre objectiu és recaptar fons per a cobrir les necessitats bàsiques d’aquestes persones que, actualment, es troben en una greu situació”, ha remarcat Gil.

L’acte, que porta per bandera el lema ‘Totes i tots amb Ucraïna’, se celebrarà dissabte que ve, 9 d’abril. Des de les 11:00h del matí i fins a les 02:30h, diversos grups i Dj’s actuaran desinteressadament en la Plaça del Tirant, per la qual cosa el públic podrà gaudir d’espectacles de diferents estils, que van des del jazz fins al rock, passant pel pop i el remember. De la mà de Martín Quintet Jazz, Covergente, Grup Ena palatal, Nuclear Minds, Canudes Band, Del no-res, Javier Puig i els Investigats i Pacte entre cavallers.

Els més menuts també disposaran del seu espai en una zona ambientada exclusivament per a ells, amb jocs i animació infantil a càrrec de la Fàbrica de Riures que, tant al matí com a la vesprada, organitzaran diversos tallers de pinta-cares, risoteràpia, manualitats i jocs infantils.

Les entrades a l’esdeveniment costen 5€ i inclouen una consumició (els menors de 12 anys entraran gratuïtament). Podran adquirir-se tant en els comerços del Centre Històric, com en el festival mateix, on es podrà aportar més quantitat si així ho decideix cadascú. “Gandia és una ciutat solidària, el dissabte donarem suport a un col·lectiu que necessita la nostra ajuda”, ha afirmat González.

Tota la recaptació que s’obtinga, es lliurarà a CREU ROJA, qui gestionarà les necessitats bàsiques dels ucraïnesos refugiats a la nostra comarca. Igualment s’ha obert el compte de FILA ZERO núm. ES44 3159 0015 8920 5225 7926 per a qui desitge realitzar qualsevol tipus de donatiu amb la mateixa finalitat.

El que va néixer espontàniament com una iniciativa de Javier Puig i Luis Rico, en poques hores es va convertir en un exemple de col·laboració entre l’Ajuntament de Gandia, encapçalat pels seus regidors Gil i González, la ciutadania, i algunes de les associacions empresarials i corporatives més significatives de la localitat, com són *DestíSafor i la *Asociació de *Comerciants del *Centre *Històric Comercial.

Igualment, des de l’inici es van sumar diferents empreses que bé col·laboren directament en l’organització del festival (Avatar Produccions, La Sorpresa, Oci Urbà, Omnia Seguretat, Ruano Group, Grup Escar, La Llotja), com a través de les seves donacions (Teika, Tecnac, PrevenPyme i Odec), sent de destacar la implicació de diferents empreses de refrescos i begudes diverses.

Articles relacionats