TORRÓ RENUNCIA A LA PRESIDÈNCIA DEL PP DESPRÉS DE LA DESAUTORITZACIÓ DE BONIG

El president del PP de Gandia, Arturo Torró, ha ratificat aquest dimecres en roda de premsa la que era la seua intenció dilluns passat de renunciar al càrrec de president local del seu partit, renúncia que va ser rebutjada per unanimitat per l’executiva, que va demanar a Arturo Torró que seguira al capdavant del Partit.

Arturo Torró sempre ha manifestat que el Grup Municipal i el Partit han de tenir la mateixa veu. En aquest cas i per Estatuts, l’ara secretari general del PP i portaveu del Grup Municipal, Victor Soler, assumirà la presidència del partit.

 

Lluny de recriminar les declaracions de la Presidenta del PPCV, Isabel Bonig, qui va dir que Torró hauria de deixar el càrrec, el ja expresident entén que «són moments complicats els que està vivint el partit». A més, ha deixat molt clar que sobre ell «no hi ha cap imputació», en canvi, si dos processos d’investigació provocats per denúncies dels socialistes, «que l’única cosa que intenten és crear ambient de corrupció per a dissuadir a Ciutadans de no fer el pas de la moció de censura».

Segons ha dit, un dels majors assoliments que s’ha produït en els anys com a president és «la unió del PP de Gandia» i aconseguir amb majoria absoluta l’alcaldia, traient els millors resultats electorals de la història.

Torró ha matisat que el seu pas per la política era temporal i recorda que com ha manifestat sempre, marxaria quan ho considerara oportú i «ha arribat el moment», com ho va explicar divendres passat després de deixar l’acta de regidor.

El PSPV vol més dimissions

El PSPV de Gandia apunta que l’única eixida vàlida per al PP local és la mateixa que està fent el seu partit en la capital de València: dissolució i inici des de zero. En paraules del portaveu del grup municipal, «el mal no s’acaba amb Torró, ell no és l’únic responsable.”

Els socialistes recorden que Torró no és «l’únic imputat» del grup municipal: Víctor Soler està investigat en la “Púnica”, Javier Reig en la “Operación Aplauso” i s’esperen altres accions judicials per tal de demanar responsabilitats per la gestió del PP en l’empresa pública IPG.

«Si fem memòria, Arturo Torró està imputat (ara anomenat investigat) per tres diferents casos: Púnica, Aplauso i Tele 7. «La dimissió que avui anuncia no és tal, l’han tirat”, afirma Prieto, qui recorda que la resta del grup municipal «són corresponsables de la gestió realitzada en els quatre anys de govern».

Et Pot Interessar