14 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Tornen les festes de Benipeixcar 

· Passacarrers, sopars, actuacions musicals, ofrenes i molts més esdeveniments per a tots els públics conformaran el programa de les festes patronals de la barriada

Benipeixcar tornarà a celebrar les seus festes patronals els deu primers dies del mes juliol després d’un llarg parèntesi per la pandèmia. Així ho han presentat a roda de premsa la presidenta de la Junta de Districte, Amparo Victoria, i el president de l’Associació de Veïns del barri, José Juan López.

La festivitat s’encetarà el divendres 1 de juliol a les 20 hores amb la presentació del llibre “Benipeixcar en festes”. Durant els següents dies es podrà gaudir d’un ampli ventall d’esdeveniments per a tots els públics com: passacarrers, sopars, actuacions musicals, cercaviles, cinema d’estiu, monòlegs… Finalment, la cloenda serà el diumenge 10 de juliol a les 20 hores amb una traca de colors i un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnica Borredà.

Benipeixcar viurà plenament les festes del retrobament, de l’esperança, del retorn de tot allò que fa tant de temps portem esperant: les revetles, els sopars amb amistats i familiars, els actes més entranyables i tradicionals…” ha anunciat Victoria. A més, ha afirmat que “recuperem una festa participativa, divertida i acollidora, la qual és nexe d’unió entre els veïns del barri“.

Després d’uns anys de pandèmia, anem a fer unes festes per a intentar tornar a la normalitat“, ha incidit López. A banda de posar en valor alguns esdeveniments com l’ofrena de flors o la benedicció de vehicles, el president de l’associació de veïns de la barriada ha destacat l’exposició fotogràfica que se celebrarà el divendres 1 de juliol i la presentació d’un mural el 2 de juliol ubicat al carrer Arcàngel que reflecteix els agutzils que abans donaven inici a les festes.

Articles relacionats