10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Torna una nova edició del torneig de rugbi platja “Seven Safor”

 

Aquest dissabte 24 de juliol la Platja de Gandia acollirà una nova edició del clàssic torneig de rugbi platja ‘Seven Safor’, una de les cites esportives més famoses de l’estiu valencià. El torneig començarà a les 9h. del matí a l’altura del Passeig Neptú número 73 de la Platja de Gandia (enfront de l’edifici Albatros).

Amb la d’enguany són 26 les edicions organitzades pels amfitrions del Club de Rugby La Safor. Totes elles de manera ininterrompuda, excepte la de l’estiu de 2020, que no va poder realitzar-se per les restriccions imposades per la covid-19.

La d’enguany també serà una edició diferent de les tradicionals d’estius anteriors. Per a esta ocasió el format serà més reduït: un triangular en la categoria masculina i un altre en la femenina, així com dos partits d’exhibició de l’escola del CRS. Els equips participants seran l’Alcoi, Ontinyent i La Safor, pel quadre masculí; i Pingüinas, Mercenàries i Viva La Mamma, pel femení.

A causa de la situació i a les dificultats que la pandèmia ha portat a les organitzacions esportives, des del Club de Rugby La Safor es mostren satisfets per haver pogut garantir la presència de l’escola, del sénior femení i del sénior masculí. A més d’organitzar un torneig segur, amb totes les garanties i complint amb tots els protocols que marquen les autoritats i federacions pertinents.

Articles relacionats