25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Torna l’activitat esportiva del voleibol al Grau de Gandia

– Dilluns que ve 23 d’agost, els equips federats de voleibol del Grau de Gandia, iniciaran els entrenaments de pretemporada amb els quals prepararen una temporada 21-22 que és històrica

Després d’un primer any en categoria federada, ( aquest ja és el huité de l’inici del voleibol al Grau) en la qual les xiques graueres van aconseguir l’ascens a Preferent, màxima categoria del voleibol valencià. Les jugadores podran enfrontar-se, en aquesta nova temporada, als millors equips de clubs com: Illa Grau Castelló, CV Gandia, Voleibol Xàtiva, C.V Benidorm, C.V Elx, etc, i amb l’oportunitat de lluitar per l’accés als campionats d’Espanya de la categoria.

Des de la directiva del club entenen, que enguany és una oportunitat perquè el club s’assente en l’elit del voleibol nacional, assenyalant que “gràcies a això les esportistes de la nostra ciutat tindran l’oportunitat de créixer tant com jugadores i persones, participant en les competicions més importants del voleibol nacional”.

Com a novetat, el club que competeix sota la denominació IES Vetles e Vents a partir d’infantils i com CEIP Joan XXIII en Benjamins i alevins, presentarà un nou equip cadet; que després de moltes gestions administratives, també tindrà plaça en preferent, fent així que en les jornades de competició dels dissabtes al matí en el Grau es puga gaudir a partir d’octubre de dos partits (el primer infantil i el segon cadet).

En data de hui, ja són més de 20 jugadores infantils i cadets les que han fet la preinscripció (el club té les portes obertes a qualsevol nova jugadora, que només ha d’acostar-se a les instal·lacions del Joan XXIII i provar o contactar per xarxes socials al volei_joan_XXIII), més de 40 jugadors/as alevins, benjamins i prebenjamins (enguany s’obri la inscripció a xiquets/as des dels 4-5 anys en l’activitat de psicovolei).

A escala de suports, cal destacar no sols el de les directives dels dos centres educatius, sinó també el de les empreses privades. En data de hui ja s’ha confirmat la renovació dels antics patrocinadors: Raulfisio, Dc Hotels, Jpb Mediadors, SolertechAprenglishApartamentosyplayasLocatec i Decorgandia i estan arribant nous com per exemple La Gallina Ecològica. Gràcies a l’ajuda d’aquests patrocinadors, les subvencions rebudes i la recollida de diners en iniciatives com la venda de carnets de socis o loteries, el club pot fer front a les despeses que generen els més de 10- 15 desplaçaments amb autobús que per tota la comunitat esperen a aquests equips.

Articles relacionats