22.9 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

“Torna la primavera a Gandia” engalanament floral del Palau Ducal

-Les flors arriben al Palau Ducal dels Borja de Gandia, gràcies a l’Associació Nacional de Floristes.

– A partir de hui es podrà gaudir de com es realitza la decoració floral de l’escala del Pati d’Armes.

– L’exposició floral serà del 20 al 22 d’agost

Gandia Torna la Primavera 1La iniciativa «Torna la primavera» va en la línia del projecte «Torna la llum» que ja va posar en marxa la Diputació de València i que està dirigit a pal·liar els efectes negatius que la crisi sanitària ha tingut en sectors com la pirotècnia o la floristeria. 

Durant la tercera setmana d’agost, al Palau lluirà de forma diferent durant aquests dies, ja que tal com ha explicat Isabela de Zúñiga (floristeria Arco Iris), en representació del Gremi de Floristes, que en el cas del projecte de Gandia el Palau «era l’espai perfecte perquè és el més bonic de Gandia» i ha explicat que 20 floristes de Gandia i d’altres municipis seran els encarregats de fer valdre el Palau amb el seu treball. “Els floristes no cobrem res per participar en aquest projecte. Els diners de la Diputació es destinen a la compra de les flors que es farà a l’Associació de Floristes de Mercaflor de València”.

Durant els dies 18, 19 i 20 d’agost, els floristes estaran decorant el pati de Palau i a partir del dia 21 d’agost s’obrirà al públic en general encara que durant el procés de decoració també es podrà visitar el pati per veure com treballen els professionals del gremi.

Articles relacionats