17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Torna a Ròtova el cicle «Contes al riurau», amb “Rondalles de la vall i el vell”

El Centre d’Interpretació de la Pansa de Ròtova acull una nova sessió del cicle «Contes al riurau» el dissabte 30 d’abril  a les 11.30 h, amb “Rondalles de la vall i el vell”, a càrrec de Ni Fu Ni Fa Contacontes. El contacontes està destinat a públic familiar i, a més, hi haurà visita guiada al riurau de la Rogeta. Les places són limitades; cal reservar plaça a cultura@rotova.es o al 678 62 15 92.

El contacontes teatral “Rondalles de la Vall i el Vell”, amb rondalles d’animals i persones, costumistes i cantarelles; històries que ocorrien al voltant del riurau. Una nova forma de recuperar les nostres tradicions i costums, recuperar el vell ofici de narrar, mantindre viva amb la veu les històries passades i establir un pont comunicatiu entre les generacions de xiquets que ja no coneixen aquest vell ofici de connectar-se amb sentiments, pensaments, valors i reflexions d’èpoques passades. Amb dos titelles, Vicentico i Paquita, que representen els iaios valencians.

L’activitat forma part de la programació ‘Riuraus al Vernissa’, un projecte intermunicipal que compta amb el suport de la Diputació de València.

Articles relacionats