30.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Tercera plaça per a les xiques i xics júniors del CA Safor Teika en el Campionat Autonòmic de Clubs en Pista Coberta

• La prova, on van competir vora 40 atletes ‘groguets’, es va celebrar dissabte passat a l’estadi Lluís Puig de València.
• Mínimes nacionals per a Claudia Martínez (llargada), Laura Pons (60 ml.), Bàrbara Herrerías (60 ml.), Mònica Pascual (800 ml.) i Nicolás Blasco en llargada.

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir una tercera plaça, tant del seu equip masculí com del femení, en el Campionat Autonòmic Sub20 (Júnior) per Clubs en Pista Coberta, disputat dissabte passat al pavelló Lluís Puig de València. El club va desplaçar vora 40 atletes que van competir amb uns altres set conjunts del panorama valencià.

El podi en totes dues categories va ser calcat, amb la primera plaça per al CA Playas de Castelló, la segona per al València Club d’Atletisme, i la tercera per al CA Safor Teika. En xiques el Safor es va quedar a sis punts de la segona plaça, i els xics a cinc.

Pel que fa als xics, van ser primers en les seues proves Borja Ortega (1.500 ml., amb 4:21.04), Yago de la Fuente (triple salt, amb 13,43 m.), i Guillermo Garcés en llançament de pes, amb 15,82 metres.

Van quedar segons Jordi Miret, en alçada, i l’equip de relleus 4×400 m.l., format per Salvador Gómez, Josuer Armando Rosero, Manel Soler i Joan Cloquell. Van ser tercers Joan Cloquell (400 ml.), Jhoel Faus (3.000 ml.) i Nicolás Blasco, en llargada. També participaren Salvador Gómez (60 ml.), Jorge Boscà (200 ml.), Josuer Armando Rosero (800 ml.) i Mario Rico, en els 60 metres tanques.

Entre el combinat femení van quedar segones Mónica Pascual (800 ml.), Belén Sospedra (60 mt.), Sofia Rchi (alçada), Maria Pérez (perxa), Nayara Vila (llargada), Claudia Martínez (triple salt) i Marina Collado, en pes.

Van ser terceres Bárbara Herrerías (60 ml.), Neus Sansaloni (1.500 ml.) i l’equip de relleus 4×400 m, compost per Belén Sospedra, Sofia RchiNoelia Faus, i Lisaura Aguilera. També van competir Alexia Pedrós (200 ml.), Andrea Escrihuela (400 ml.) i Carla Breco en els 3.000 ml.

Fora del concurs participaren Laura Pons, Binta Kelle Watt, Carla Pons, Almudena de Quero i Alicia Evangelista, totes en els 60 ml.

D’altra banda, cinc atletes aconseguiren en aquest esdeveniment marques mínimes per a participar en Campionats d’Espanya. Es tracta de: 2 CLAUDIA MARTINEZClaudia Martínez (salt de llargada),

 

 

 

 

 

 

 

3 LAURA PONS Y BARBARA HERRERIASLaura Pons (60 ml.), Bárbara Herrerías (60 ml.), 

4 MONICA PASCUALMónica Pascual (800 ml.)

5 NICOLAS BLASCO Nicolás Blasco, en llargada.

Articles relacionats