15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Tendència a l’alça de nombre de contagis per coronavirus a la Safor

Encara que no és preocupant, perquè la incidència acumulada al conjunt de la Safor és de 25,16 casos per cada 100 mil habitants, sí que es destacable que la corba de contagis continua creixent, marcant una tendència alcista.

Corba Contagi 050621

D’altra banda cal destacar que 25 poblacions de la comarca tenen una incidència acumulada de zero, es a dir, que en els últims 14 dies no han patit cap contagi.

De fet son només són 6 les poblacions que, en aquesta actualització, tenen casos positius per coronavirus. Destacar que tant Gandia com a Tavernes s’ha produït un augment de 4 casos més de persones contagiades, passant Gandia a tindre en aquest moment 30 casos actius i Tavernes 9 casos actius que han fet que pugen de nivell de risc, perdent la situació de mínim risc de contagi.

Pobles amb Positius Safor 050621

Res està guanyat, l’augment de persones vacunades i el compliment de les mesures de seguretat són les eines que estan funcionant per evitar un descontrol del nombre de persones contagiades.

No es pot creure que ja no passa res, falten dos mesos almenys per obtindre la immunització de ramat i s’ha de fer una crida a la responsabilitat ciutadana per a no tirar per terra allò que tant ha costat de fer.

                                          INCIDENCIA ACUMULADA EN ELS ÚLTIMS 14 DIES

Covid Safor 040621

L’última actualització de les dades de l’evolució de la pandèmia a la comarca de la Safor ha notificat, una baixada al nombre de persones ingressades per coronavirus, ja que només hi ha una persona ingressada.

D’altra banda el nombre casos positius ha augmentat lleugerament a l’haver-se detectat des del passat dijous la quantitat de 9 casos per PCR.

Es dona la circumstància que un dels contagiats, segons indiquen fonts sanitàries de la Safor, és una persona de 60 anys, la resta són menors d’aquesta edat. Així doncs, cal recordar per a tots els trams d’edat prudència en els contactes, i la necessitat de continuar mantenint les mesures sanitàries de seguretat.

Aquesta setmana a la Safor s’han administrat vora 10.000 dosis de vacunes en els 6 punts habilitats: Gandia, el Grau, Tavernes, Oliva, Bellreguard i Ador.

Articles relacionats