24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

«Technovation girls», el concurs d’emprenedoria tecnològica per a xiquetes més gran del món

El Campus de Gandia de la UPV acollirà dijous que ve, 28 de novembre, a les 12:00 hores la presentació de «Technovation girls», un concurs d’emprenedoria tecnològica per a xiquetes més grans del món. Una iniciativa que ja ha comptat amb la participació de més de 23.000 xiquetes de més de 100 països.

L’objectiu d’aquest projecte, tal com ha comentat el director de la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia, José Marín, “és inspirar i apoderar a xiquetes i joves de tot el món perquè es convertisquen en emprenedores i líders tecnològiques, resolent problemes de la seua comunitat”.

«Technovation girls» desafia a les xiquetes de 10 a 18 anys proposant-los construir un pla de negoci i una aplicació mòbil per a fer front a un problema social. Participen xiques fins a 5 per equip (de 10 a 18 anys), adults (professor, pare, mare, professional del món de la tecnologia, el màrqueting, o estudiant universitari), professionals i empreses del món de la tecnologia; així com la  ambaixadora del projecte a la Comunitat Valenciana, María José Valero.

Després de formar part de «Technovation girls», les xiquetes expressen un major interés per la tecnologia i el lideratge després de participar en el programa, i el 58% dels alumnes s’inscriuen en més cursos d’informàtica després de Technovation. De fet, els exalumnes comencen els seus propis negocis, es presenten en esdeveniments prestigiosos, es coneixen, es reuneixen amb líders mundials i, fins i tot, tornen per a donar suport a les noves generacions de “Technovation girls”.

Articles relacionats