15.2 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

El Teatre Serrano de Gandia reinicia la programació amb gestió municipal

Joan Muñoz, regidor de Cultura de Gandia, ha anunciat l’inici de la programació estable del Teatre Serrano després de la recuperació de la gestió municipal del centre.

Tal com estava previst, explica Joan Muñoz, “des que vam recuperar la gestió s’han realitzat algunes gales, mentre els tècnics del departament han comprovat l’inventari i solucionats alguns aspectes que havíem detectat per millorar el funcionament del teatre. Una vegada solucionats aquests temes, a partir de diumenge començarem amb una mostra del que serà tota la programació regular que ja està a punt per a desenvolupar-se a partir del gener“.

Diumenge dia 10 va tenir lloc el concert de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana,a composta per músics de la Comunitat que gravaran un disc i que realitzaran aquest concert especial i únic a la nostra ciutat.

El Cine Pot ha tornat al Serrano el dia 12 de desembre amb la pel·lícula valenciana “La família (Dementia)” en horaris de 19.00 i 22.30 hores.

I dimecres 13 el Teatre Serrano ha acollit el concert de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i el Cor de Dones a Cau d’Orella.

La companyia de teatre la Dependent actuarà a Gandia el 14 de desembre a partir de les 21 hores amb l’obra “De Sukei a Naima”.

Divendres 15 a partir de les 20 hores serà el torn per Carles Dénia on presentarà en primícia el “Cant espiritual d’Ausiàs March”. Sobre aquesta actuació Muñoz ha explicat que “són set músics en escena i pense que serà una sorpresa per als assistents perquè la feina és molt interessant. Serà la presentació de l’obra, ja que es tracta del primer concert”.

El Cine Pot tornarà al Teatre Serrano el dissabte 16 a partir de les 20 hores amb la projecció dels treballs guanyadors del Festival de Cinema Jove 2017: Submarine (curtmetratge) i The Wound (llargmetratge). El regidor ha explicat que aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Filmoteca Valenciana i la Generalitat.

Com a tancament de la setmana i a partir de les 19 hores de diumenge 17, hi haurà concert de la banda Unió Artístic Musical Sant Francesc de Borja.

Per finalitzar, el regidor ha avançat que durant els següents dies, al Teatre Serrano acollirà festivals d’escoles de dansa i passades les festes, començarà la programació habitual.

Articles relacionats