11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Tavernes va ser la final de la Clàssica Comunitat Valenciana 1969 

– El francés Lorenzo Manzin de l’equip Total Energy va ser el vencedor de la reeditada clàssica Comunitat Valenciana 1969.

– Tavernes, després d’acurtar el recorregut, va ser la seu de la final de la Clàssica, que es va realitzar a la platja de Tavernes de la Valldigna.

Com és habitual en aquesta clàssica es va arribar a l’esprint a pesar que els organitzadors van llevar 50 quilòmetres de recorregut, ja que finalment es va desistir acabar a València a causa dels alts casos de coronavirus. No obstant això després d’un inici muntanyenc des de La Nucia amb algunes escaramusses al Coll de Rates es va arribar a la comarca de La Safor amb l’escamot unit tirant l’equip francés de l’Arkea, ja que disposava del millor especialista per una final a l’esprint.

En l’entrada de la platja vallera es va viure impressionant esprint on el francés Lorenzo Manzin es va imposar per mitja roda al basc Mikel Aristi de l’Euskaltel i al belga Amury Capiot de l’Arkea respectivament.

Els corredors van invertir un temps de 2 hores, 13 minuts i 5 segons per a cobrir els 96 quilòmetres a un ritme fort. L’escamot es mostrava esperançat per aquest començament de temporada encara que ells mateixos no contemplen on serà la següent carrera després de les noves restriccions.

Sense cap dubte l’empresa gandiana SLT va tindre fins a última hora el secret d’on acabaria la carrera i finalment va ser en Tavernes, un final inèdit que va ser una sorpresa pels afeccionats al ciclisme de la Valldigna. Mai abans havia acabat una prova d’aquestes característiques a la Valldigna i malauradament els afeccionats es van quedar sense veure-la per culpa del coronavirus.

Fotografia de Vicent Bravo

Articles relacionats