17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Tavernes serà el punt d’eixida de la Setmana Ciclista – Volta Femenina de la Comunitat Valenciana

 

• La localitat acollirà el pròxim 15 de febrer la primera etapa de la volta, que finalitzarà a Gandia després de recórrer 113 quilòmetres

• El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha assenyalat que Tavernes “serà una festa i és un orgull tornar a acollir esta prova internacional en què tindrem a la localitat 161 corredores professionals de l’elit mundial”

Tavernes de la Valldigna serà el punt d’eixida de la Setmana Ciclista – Volta Femenina de la Comunitat Valenciana, que partirà de la localitat i finalitzarà a València. La localitat serà el pròxim 15 de febrer l’eixida de la primera etapa, Tavernes – Gandia, amb un recorregut de 113 quilòmetres que començarà en la plaça Major.

Una edició en què participen 13 equips Women’s World i 11 Women’s Continental i que posiciona esta prova ciclista com un esdeveniment de referència internacional, que arriba a Tavernes de la Valldigna per tercera vegada consecutiva.
Els detalls d’esta primera etapa ja els ha començat a coordinar l’Ajuntament amb una reunió d’organització en què han estat presents el regidor d’Esports, Josep Llàcer; el director general de la prova, Rubén Donet; i tècnics d’Esports i de Serveis Públics, a més de la Policia Local, per a estudiar ja tot el dispositiu que envolta l’eixida de la primera etapa.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha assenyalat que per a Tavernes “és un orgull tornar a acollir esta gran prova internacional que se celebra a la Comunitat Valenciana. Enguany serem l’inici de la volta i Tavernes serà una festa on tindrem 161 corredores professionals de l’elit mundial de 37 països diferents; això col·loca Tavernes com a referent en l’organització d’esdeveniments esportius de gran rellevància”.

Josep Llàcer ha recordat que l’Ajuntament de Tavernes “ha apostat per l’esport femení i per potenciar el ciclisme, perquè també eixa tradició ciclista que tenim a Tavernes continue”.
“Amb l’inici de la Setmana Ciclista – Volta Femenina de la Comunitat Valenciana busquem també eixa repercussió mediàtica i que siguem considerats com un referent, ja que apostem per esdeveniments de primer nivell i és el que continuarem fent com una manera de potenciar Tavernes i demostrar que som una ciutat acollidora i capaços d’organitzar grans esdeveniments”, ha afegit el regidor d’Esports.

Articles relacionats