18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Tavernes reprén l’activitat cultural amb un estricte compliment de les mesures sanitàries

– La Casa de la Cultura acull el concert de Dones Compositores del Quintet Casullana i l’obra teatral ‘Joc de xiquetes’ de Bullanga Teatre

– L’entrada als espectacles serà gratuïta i es podran fer donatius a l’Associació Alanna a favor de la lluita contra el masclisme

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna reprén aquest cap de setmana la programació cultural amb dos espectacles al voltant de la figura femenina dins de la commemoració del Mes de la Dona, i amb totes les mesures de prevenció contra la COVID-19.

El dissabte 20 de març, a les 18.30 hores, se celebra el concert de Dones Compositores amb el Quintet Casullana, espectacle que obri el IV Festival Internacional Tavernes en Cambra. Les obres que interpreta el Quintet Casullana són un humil homenatge a trajectòries exemplars de veus de dones emmudides injustament per la història.

El diumenge 21 de març, també a les 18.30 hores, començarà l’obra teatral ‘Joc de xiquetes’ de la companyia Bullanga Teatre i dirigida per Adrián Novella. L’obra és un joc on es mostren les pors i les expectatives de mares i pares a l’hora de deixar els fills i filles a l’escola, així com la por que tenen els més menuts de no sentir l’aprovació tant dels companys com de pares, mares i docents, de vegades a ca usa de la sobreprotecció. En definitiva, es tracta una situació en què la falta de comunicació entre pares, mares, alumnes i docents pot convertir-se en accions dolentes o pot quedar-se només en un joc que s’ha malentés. ‘Joc de xiquetes’ va guanyar el Premi Max Especial del Públic l’any 2018.

L’entrada serà gratuïta, amb la possibilitat de fer donacions, en el mateix accés de la Casa de la Cultura, a favor de l’Associació Alanna i la lluita contra el masclisme i la desigualtat. Per a assistir als espectacles cal inscriure’s prèviament i de forma individual en els següents enllaços: concert de Dones Compositores amb el Quintet Casullana clic ací  i l’obra de teatre ‘Joc de xiquetes’ clic ací .

Durant els espectacles serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.

La regidora de Cultura, Encar Mifsud, ha destacat “la importància de reprendre l’activitat cultural a Tavernes perquè la població puga tornar a gaudir del teatre i la música en directe que tanta falta fa i tant aporta, ja que la cultura també cura mentalment i interiorment. Així, reprenem la programació garantint sempre la màxima seguretat dels i les assistents i donant suport al sector cultural”.

Articles relacionats