20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

Tavernes reparteix als comerços rellotges de control horari per a l’estacionament en les zones verdes

 

• La Regidoria de Comerç Local engega una campanya de promoció perquè els comerços puguen regalar als seus clients aquests rellotges per a indicar l’hora d’arribada, amb l’objectiu d’incentivar la compra i l’estacionament a les zones verdes del municipi

• Els rellotges es poden recollir a la recepció de l’ajuntament

 

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Comerç Local, ha engegat una campanya de promoció del comerç mitjançant l’entrega de rellotges de cartó als establiments comercials perquè els seus clients indiquen fàcilment l’hora d’arribada en les zones verdes d’estacionament gratuït del municipi.

L’objectiu de la iniciativa és incentivar la compra en el xicotet comerç i, alhora, l’ús de les zones verdes d’estacionament gratuït del municipi, facilitant així la rotació de vehicles en zones especialment concorregudes. Els rellotges de control horari estan dissenyats amb el lema promocional ‘Compra al teu poble. Compra a Tavernes’.

Els comerços de Tavernes poden recollir els rellotges a la recepció de l’ajuntament de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i també dilluns de vesprada, de 16 a 18.30 hores.

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha volgut destacar que “l’Ajuntament continua impulsant i preparant noves iniciatives per tal d’afavorir les compres al poble i donar suport al comerç de proximitat durant els 365 dies de l’any, i més encara en temps de pandèmia”.

L’horari de les zones d’estacionament limitat de Tavernes és de 9 a 21 hores, amb un temps màxim d’estacionament de 30 minuts per vehicle, per això cal indicar en una zona visible l’hora d’arribada.

Articles relacionats