18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Tavernes rep tres subvencions per a contractar 13 persones desocupades

• El Consistori ha rebut ajudes per a posar de nou en marxa els programes EMPUJUEXPLUS i Avalem Capacitats 2023

• Tavernes de la Valldigna, amb aquesta iniciativa, reforça la seua aposta per l’ocupabilitat de les persones

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna contractarà 13 persones desocupades gràcies als programes de foment d’ocupació de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Una subvenció que serà possible perquè el consistori ha rebut tres subvencions que ascendeixen a 270.730 euros entre els programes EMPUJUEXPLUS i Avalem Capacitats 2023.

En concret, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha resultat beneficiari un any més del programa de foment de l’ocupació EMPUJU 2023 subvencionat per LABORA a través del Fons Social Europeu Plus i amb el cofinançament del consistori.

La subvenció és de 88.034,57 euros i té previst contractar 4 persones desocupades menors de 30 anys durant un període de 12 mesos a jornada completa. Els llocs que s’ofereixen són una plaça per a cada modalitat: monitor de serveis a la comunitat, monitor o animador esportiu, dissenyador gràfic i multimèdia i tècnic en operacions de sistemes informàtics. Per a poder optar a estos programes, les persones interessades hauran d’estar desocupades i inscrites com a demandants d’ocupació en LABORA, i han de tindre la condició de beneficiàries en la Garantia Juvenil (GJ).

Pel que respecta al programa EXPLUS 2023, la subvenció rebuda per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna és de 99.241,17 euros, que serviran per a contractar 4 persones desocupades majors de 30 anys durant un període de 12 mesos a jornada completa. Els interessats han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació en LABORA. Els perfils sol·licitats són un advocat, un enginyer industrial, un tècnic superior de projectes d’obra civil o tècnic superior en projectes d’edificació i una persona amb Cicle Formatiu o Grau Superior d’Administració i Finances.

I, per últim, en el programa Avalem Capacitats 2023 la subvenció que ha rebut l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ascendeix a 83.455,48 euros. El consistori té previst contractar 5 persones desocupades amb discapacitat (que ha d’estar reconeguda i ser igual o superior al 33%). S’ofereix 5 llocs de treball com a recepcionista/telefonista en oficines.

Amb aquests tres programes que, de nou, es posen en marxa, l’Ajuntament de Tavernes reforça la seua aposta per l’ocupabilitat de les persones i continua el seu treball per a millorar les condicions de la ciutadania.

El regidor de Foment Local, Josep Llácer, s’ha mostrat satisfet perquè una vegada més l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha aconseguit aquestes subvencions i de nou se situa entre els consistoris que més ajudes reben en aquests programes de foment de l’ocupació. “Estem treballant molt per a obtindre aquestes subvencions i ajudar els veïns de Tavernes de la Valldigna que són els beneficiaris d’aquestes iniciatives, que sobretot ajuden a fomentar l’ocupació, en especial entre els més joves de la localitat”, ha destacat el regidor.
Departament de Comunicació i Premsa

Articles relacionats