26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Tavernes rep més de 21.000 euros del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere

  • És l’import més alt que rep el municipi des que és beneficiari de les ajudes del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere
  • L’Ajuntament destinarà els fons a seguir enfortint les polítiques igualitàries de Tavernes i a combatre la lluita contra esta xacra social

Tavernes de la Valldigna ha sigut beneficiària d’una nova subvenció de 21.392,92 euros emmarcada dins del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere. Es tracta de la major quantia rebuda pel consistori valler des que és beneficiari de les ajudes del Pacte d’Estat.

Així, l’Ajuntament destinarà els fons a seguir enfortint les polítiques igualitàries de Tavernes i a combatre la lluita contra esta xacra social, mitjançant campanyes de sensibilització i prevenció de qualsevol forma de violència contra les dones, l’elaboració de materials per tal d’oferir informació en matèria de violència contra la dona, el reforç i la formació especialitzada i continuada dels serveis municipals d’atenció i informació a les víctimes i de professionals de l’àmbit local en matèria d’igualtat entre dones i homes.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, destaca que “és un reconeixement al treball que fa l’Ajuntament i tot el poble de Tavernes en la lluita contra les violències de gènere. A Tavernes no té lloc el masclisme, per això seguirem teixint una societat igualitària des de l’educació i la tolerància”.

 

Articles relacionats