13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

TAVERNES POSA EN MARXA UN DISPOSITIU ESPECIAL PER FACILITAR L’ACCÉS AL CEMENTERI

L’Agrupament Escolta Valldigna col·labora, un any més, amb els veïns que tenen dificultats per a arreglar les casetes dels difunts. Els voluntaris estaran els dies 29, 30 i 31, de 5 a 8 de la vesprada, en el Cementeri Municipal, per a ajudar els usuaris a depositar les flors als familiars finats.
La Policia Local també tindrà un operatiu especial per tal de facilitar el trànsit de vehicles i persones per la zona del cementeri durant el cap de setmana. A més, s’ha planificat el servici preventiu de la nit perquè tots gaudisquen dels actes de festa programats; també està previst un control més específic, amb presència policial continuada per la zona dels Sequers, per a evitar actes vandàlics.

L’Ajuntament de Tavernes ha acabat les obres de restauració i millora en el Cementeri Municipal, que van començar a final de l’estiu. Es tracta d’una sèrie d’actuacions destinades a restaurar diverses soleres de formigó que es trobaven en mal estat, així com d’adequar el reg en el Jardí de la Memòria.
A més, s’ha reparat i posat en marxa la font situada al centre de la zona de soterrament a terra, i s’han realitzat actuacions en els lavabos d’hòmens i dones. L’objectiu ha sigut fer-los accessibles i dotar-los de nous elements i de ventilació, al mateix temps que s’ha arreglat el sostre. Totes estes obres pugen a un total de 8.374,03 euros del pressupost municipal.
Enguany, els usuaris del cementeri disposaran d’una nova escala mòbil protegida més per a facilitar l’accés als nínxols d’una manera més segura.

Articles relacionats