25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Tavernes posa en marxa tallers de digitalització per a gent gran

– Els cursos s’impartiran tots els dilluns i dimecres, del 28 de febrer fins al 23 de març

– L’objectiu és oferir a les persones majors l’oportunitat de conéixer el funcionament de les noves tecnologies i que aprenguen a fer tràmits quotidians com les gestions en els caixers automàtics

El pròxim dilluns 28 de febrer, la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran de Tavernes iniciarà nous cursos de digitalització destinats a la gent gran del municipi perquè puguen aproximar-se i familiaritzar-se amb les noves tecnologies i amb les gestions diàries amb els bancs.

Gràcies a aquests tallers, les persones majors de Tavernes aprendran a fer algunes de les gestions bancàries més quotidianes i les operacions amb els caixers automàtics, així com ensenyar-se a firmar digitalment un document o sol·licitar cita prèvia des del mòbil amb alguna entitat.

Els cursos, que tindran lloc en el Braç Treballador, es faran els dilluns i dimecres, del 28 de febrer fins al 23 de març, de 16 a 19 hores. Totes les persones interessades han d’inscriure’s telefonant al 96 282 11 42. A més, les places són limitades i els i les participants hauran de portar els seus dispositius electrònics per a dur a terme els cursos de digitalització (telèfons mòbils, tauleta digital…).

La regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Noèlia Alberola, assegura que “aquest tipus de tallers, amb molt bona acceptació, ens permeten combatre la bretxa digital en les persones més majors i facilitar-les la integració en una societat on la tecnologia està cada vegada més present en tots els àmbits”.

Articles relacionats