23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Tavernes posa en marxa els Espais Familiars al voltant de l’educació i les famílies

 

 

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, dins de les polítiques que impulsa com a Ciutat Educadora, posa en marxa els Espais Familiars municipals amb xarrades i activitats al voltant de l’educació i l’acompanyament a les famílies.

L’objectiu de la iniciativa és promoure la participació activa de les famílies en la comunitat educativa mitjançant un intercanvi enriquidor d’experiències entre mares i pares. També s’oferiran recursos educatius per al desenvolupament de la personalitat dels i les més menudes, així com assessorament en aspectes com la comunicació i l’educació emocional intrafamiliar.

Les xarrades es duran a terme en la Casa de la Cultura, organitzades per les regidories d’Educació i Serveis Socials i el Gabinet Psicopedagògic de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, i amb la col·laboració dels centres educatius vallers i les seues AMPEs.

La regidora d’Educació, Fina Vercher, destaca que “hem preparat unes xarrades molt enriquidores per a les famílies al voltant dels recursos i estils educatius, l’educació emocional, la primera infància, els hàbits saludables o les xarxes socials”.

Articles relacionats