TAVERNES POSA EN MARXA ELS CONSELLS DE LA DONA I LA GENT GRAN

El Consell de la Dona estarà format per membres de tots els partits polítics amb representació a l’ajuntament, representants dels dos instituts de Tavernes (AMPA, professorat i alumnat), membres d’associacions on les dones estiguen representades i un representant del Centre de Salut.
Per la seua banda, la regidoria de Serveis Socials i Igualtat també va proposar la creació del Consell de la Gent Gran, que també va comptar amb l’aprovació de tots els grups polítics en el ple del dilluns.
Amb este consell es pretén que la gent gran puga participar de manera més activa en el dia a dia del municipi i, a més, “que tinguen veu i puguen aportar a través de la seua experiència noves propostes enfocades a millorar la vida dels nostres majors”, indica la regidora.
El Consell de la Gent Gran serà un òrgan consultiu que enriquirà les futures activitats enfocades per a les persones grans de Tavernes. El funcionament serà similar al del Consell de la Dona, de manera que hi haurà una àmplia representació de la ciutadania i pluralitat política.

Et Pot Interessar