22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Tavernes obté la distinció de municipi turístic de la Comunitat Valenciana

– La Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme decideix atorgar este títol a la localitat després de la sol·licitud presentada pel departament de Turisme de l’Ajuntament

– L’alcaldessa Lara Romero ha assenyalat que aquest és “un reconeixement a la trajectòria de Tavernes com a destinació turística i a l’esforç col·lectiu per modernitzar i diversificar la nostra oferta”

Tavernes de la Valldigna ja té la condició de municipi turístic de la Comunitat Valenciana. Així ho ha decidit la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme qui després d’estudiar la documentació presentada per l’Ajuntament i a proposta de la Direcció General de Turisme ha decidit que la localitat és mereixedora d’esta distinció.

Un títol de municipi turístic fruit de l’esforç i la tasca feta pel departament de Turisme i tots els agents implicats en aconseguir que Tavernes de la Valldigna se situe al nivell d’altres localitats del litoral de la Comunitat Valenciana. Una distinció que obri la porta a obtindre beneficis i ajudes en matèria turística i que la conselleria atorga a Tavernes en complir determinats requisits com la prestació de serveis municipals a la població turística, contribuir a un turisme sostenible i inclusiu amb els principis d’hospitalitat i els compromisos del codi ètic del turisme valencià.

L’alcaldessa Lara Romero ha assenyalat que “aquest és un reconeixement a la trajectòria de Tavernes com a destinació turística i a l’esforç col·lectiu per modernitzar i diversificar la nostra oferta. I és que, més enllà dels seus atractius de sol i platja, Tavernes ha fet valdre el patrimoni natural i totes les activitats tant culturals com esportives que funcionen com a model de desestacionalització. Esperem que esta distinció puga aportar també alguna subvenció supramunicipal”.

Articles relacionats