12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Tavernes nomena fill predilecte a Antonio Vercher per reconèixer la seua tasca en el Dret Penal Ambiental

El fiscal valler Antonio Vercher Noguera ha nomenat fill predilecte de Tavernes de la Valldigna durant el ple que s’ha celebrat este dilluns 4 de març al consistori. L’Ajuntament, en nom de la ciutat, reconeix així la destacada trajectòria de l’actual fiscal de sala del Tribunal Suprem i coordinador de la Fiscalia de Medi Ambient i Urbanisme, qui, a més, ocupa el càrrec de vicepresident del Consell Consultiu de Fiscals Europeus.

Esta proposta, impulsada per l’Alcaldia, va ser aprovada per unanimitat en el ple del mes de juny i este dilluns s’ha realitzat l’acte oficial del nomenament d’Antonio Vercher Noguera com a fill predilecte de Tavernes pels seus mèrits professionals. És doctor en Dret per la Universitat de Cambridge i un Máster en Dret per la Universitat de Harvard, ha estat lletrat del Tribunal de Justícia de la Comissió Europea, a més de professor de diferents másters universitaris.

És considerat per molts juristes com el pare del dret penal ambiental a l’Estat espanyol, i la seua tasca professional ha traspassat fronteres per ser una referència jurídica en matèries com la corrupció, l’urbanisme i el medi ambient.

Articles relacionats