10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Tavernes inicia les millores d’infraestructures i serveis del Mercat Municipal

– El taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes III’ treballa en l’adequació de la façana i la pintura de les entrades i elements interiors com baranes i passamans

– En breu començarà el canvi de la il·luminació, la instal·lació de connexions de telecomunicació en cada parada i tres pantalles LED que serviran com a suport informatiu i publicitari

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha iniciat una seguit d’actuacions en l’edifici del Mercat Municipal per a millorar la infraestructura i modernitzar els seus serveis.

Primerament, l’alumnat del taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes III’ de l’especialitat de pintura està adequant la façana amb la reparació del sòcol inferior per a després pintar-lo, així com les portes d’entrada i el mobiliari urbà. En l’interior del Mercat Municipal, l’alumnat ha pintat també baranes, passamans, papereres i baixants.

Pròximament, l’Ajuntament ampliarà les millores amb el canvi integral de la il·luminació de l’edifici, la instal·lació de connexions de telecomunicació per a dotar d’Internet cada parada i tres pantalles LED que serviran com a suport informatiu i reclam publicitari. A més, s’hi instal·laran diferents tests decoratius per a plantes.

El consistori finançarà aquestes actuacions amb una subvenció de 50.000 euros per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, dins de la convocatòria d’ajudes en matèria de comerç, consum i artesania.

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha ressaltat que “és molt important cuidar i modernitzar el Mercat Municipal, un servei de proximitat bàsic per al creixement de l’economia local. Aquestes actuacions milloraran els serveis de les parades, ajudaran a revitalitzar l’activitat comercial i també a atraure nous comerços”.

Articles relacionats