15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Tavernes impulsa una reunió amb el sector hostaler i de restauració

• El consistori ha anunciat que s’adherirà al fons de cooperació COVID-19, de 120 milions d’euros, que impulsarà la Generalitat Valenciana

• Entre les conclusions positives de la trobada, s’extrau la necessitat de formar una associació d’hostalers per a poder accedir a ajudes d’entitats supramunicipals i crear un teixit associatiu consistent

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Turisme, Lara Romero, s’han reunit amb representants del sector de l’hostaleria i la restauració de Tavernes per a treballar conjuntament davant la complicada situació econòmica provocada per la COVID-19, aportar solucions i escoltar les inquietuds i preocupacions d’un dels sectors més afectats per la pandèmia i les restriccions.

L’Ajuntament de Tavernes ha anunciat en la reunió que s’adherirà al fons de cooperació COVID-19, dotat amb 120 milions d’euros, que impulsarà la Generalitat Valenciana per a empreses i autònoms, especialment del sector de l’hostaleria, la restauració i l’oci dins del Pla Resisteix. Aquest Pla serà finançat en un 50% per la Generalitat, un 30% per les diputacions i el 20% restant pels ajuntaments.

La regidora de Turisme ha informat també que es treballa per a organitzar diferents trobades gastronòmiques i iniciatives per a fomentar la gastronomia vallera i el turisme al municipi. Entre les conclusions positives de la trobada, s’extrau la necessitat de formar una associació d’hostalers per a poder accedir a ajudes d’entitats supramunicipals i crear un teixit associatiu consistent que beneficie tots els bars i restaurants del poble i la platja.

Articles relacionats