19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Tavernes impulsa una programació cultural de molta qualitat

 

 

 

– El pròxim dissabte 18 començarà el prestigiós Festival Internacional de Música Tavernes en Cambra amb el concert de Carlos Piñana Duo, al qual seguirà el de David Pons, Selena Cancino i Marc Felis

– Completen la programació l’obra teatral ‘El tocadiscos de Joan Fuster’, la festa de Carnestoltes, la presentació del llibre ‘Las manos del escultor’ de Rosi Bernal Perea i l’espectacle motivador de Lirios Botella i Juan Barranca

– L’exposició ‘Utopia’ de K-LIDOSCOPI es pot visitar fins al diumenge 19 en el soterrani de la Casa de la Cultura

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, mitjançant la Regidoria de Cultura, ha preparat una programació cultural variada i de gran qualitat per als pròxims caps de setmana d’aquest mes de febrer.

Programacio cultural febrer 2023 3

 

El pròxim dissabte 18 es començarà a la sisena edició del prestigiós Festival Internacional de Música Tavernes en Cambra, amb el concert de Carlos Piñana Duo en la Casa de la Cultura (20 hores). El següent concert del festival serà el diumenge 26 de febrer a càrrec dels músics David Pons, Selena Cancino i Marc Felis (20 hores, Casa de la Cultura).

La festa de Carnestoltes es celebrarà a Tavernes el diumenge 19 de febrer en la Casa de la Cultura (12 hores) amb l’espectacle d’animació musical infantil ‘A l’abordatge’, de Produccions Scura Splats. Una gran festa pirata perquè els més menuts i menudes de la casa ballen i gaudisquen al ritme d’antigues cançons mediterrànies versionades amb melodies rock, funkie i rap.

El següent cap de setmana també estarà ple d’activitat a la Casa de la Cultura. Així, el dijous 23 de febrer, l’escriptora Rosi Bernal Perea (P. Rosber) presentarà en el vestíbul el seu llibre ‘Las manos del escultor’ (19.30 hores).

El divendres 24 (20.30 hores) s’oferirà la potent obra teatral ‘El tocadiscos de Joan Fuster’, un espectacle de música en viu a partir de textos fusterians que reflexionen sobre el moviment cultural de la Nova Cançó. Les cançons de Raimon, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Ovidi Montllor, Al Tall o Pi de la Serra, conformen la banda sonora de l’espectacle en què cantautors i cantautores com Feliu Ventura, Mireia Vives, Sandra Monfort i Pau Alabajos canten en directe alguns dels himnes més simbòlics de la generació predecessora i reten homenatge a Joan Fuster al centenari del seu naixement.

La cantant Lirios Botella i l’artista Juan Barranca presentaran el dissabte 25 de febrer (19 hores) el seu espectacle motivador ‘Música i moda… més aquarel·la’, on la música es fusiona amb l’art amb la finalitat de convidar a la gent a buscar els seus somnis. Les reserves per a gaudir d’este innovador espectacle s’han de fer al telèfon 666 790 365.

Per últim, l’exposició ‘Utopia’ de l’associació cultural K-LIDOSCOPI estarà exposada en el soterrani de la Casa de la Cultura fins al 19 de febrer, i es pot visitar de dilluns a divendres en horari de 10 a 14 hores (accés per oficines) i de 18 a 20 hores.

Per a més informació i reserves podeu contactar al telèfon 636 459 548 o acudir a les oficines de la Casa de la Cultura.

Articles relacionats