18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Tavernes impulsa una nova edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’

 

 

– El dibuix guanyador serà la imatge del cartell anunciador del Dia Internacional de la Dona del 2024

– Els treballs es poden entregar en format DIN A4 en el departament de Serveis Socials de l’edifici del Braç Treballador fins a l’1 de març

Un any més, dins de les accions de reivindicació al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, la Regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament de Tavernes ha convocat una nova edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’, dirigit a l’alumnat d’ESO i FP Bàsica de tots els centres educatius del municipi.

El certamen, que s’ha dut a terme des del 2016, té l’objectiu de fer front a la discriminació de gènere mitjançant la sensibilització i la implicació artística de la població més jove, amb una iniciativa que aposta per la creativitat i l’originalitat per a conscienciar i fer valdre la importància de la igualtat i el respecte dins la nostra societat.

A més, la temàtica dels treballs gira al voltant de la celebració d’aquest dia tan important, que commemora la lluita històrica i incansable de les dones per a aconseguir drets i llibertats a fi de viure en una societat més igualitària.

Els treballs s’entregaran en format DIN A4, en paper o cartolina, i escollint la tècnica de pintura preferida (aquarel·les, llapis, clarions…). Al dors del treball s’haurà d’escriure la següent informació: nom i cognom, telèfon, edat, curs i centre educatiu al qual pertany. Sols s’acceptarà un treball per persona, el qual s’entregarà presencialment en el departament de Serveis Socials del Braç Treballador (de 9 a 14 hores en la primera planta de l’edifici) fins a l’1 de març.

El concurs tindrà un guanyador i dos accèssits, que obtindran un premi, i 10 finalistes, els quals rebran un diploma. Per a escollir al o la guanyadora, es tindrà en consideració la creativitat, el tema tractat i l’originalitat del treball. El dibuix guanyador serà la imatge del cartell informatiu de les activitats del 8 de març de 2024.

La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, ressalta que “any rere any la comunitat educativa i les i els més joves s’impliquen en gran mesura en aquesta iniciativa que, a través de l’art, consciència i lluita contra la discriminació cap a les dones i en la consecució de la igualtat real”.

Les bases del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’ es poden consultar a la pàgina web municipal (tavernes.es).

Articles relacionats