20.7 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Tavernes impulsa la campanya de promocio “Soc com el meu mercat”

 

– L’Ajuntament i el Mercat Municipal inicien la campanya ‘Soc com el meu mercat’

– Més de 2.000 euros en descomptes entre els veïns i veïnes que facen les seues compres durant les pròximes setmanes

– Cada setmana se sortejaran 25 guanyadors o guanyadores, que escolliran cadascú una de les 200 bosses amb descomptes

– Aquesta campanya de promoció del Mercat Municipal s’impulsa gràcies al conveni extraordinari signat en el mes d’agost

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i el Mercat Municipal inicien la campanya de promoció ‘Soc com el meu mercat’, amb què es repartiran més de 2.000 euros en descomptes entre els veïns i veïnes que compren en les parades del Mercat Municipal.

Soc com el meu mercat 1Amb aquesta iniciativa de promoció del Mercat Municipal es repartiran diferents descomptes que es troben dins de les 200 bosses que hi ha penjades per tot el Mercat Municipal. Cada setmana se sortejaran 25 tiquets entre el total de les compres de la setmana, perquè els afortunats i afortunades puguen triar una bossa amb descomptes que hauran de gastar en els comerços adherits del mercat. Cada setmana es renovaran els tiquets de les compres per al sorteig.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que “aquesta iniciativa pretén dinamitzar el Mercat Municipal i incentivar a la ciutadania perquè compre en el xicotet comerç. La qualitat del producte, la proximitat i el tracte proper són valors afegits per a comprar a Tavernes”.

 

Per la seua part, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha assenyalat que “actualment tenim en marxa dos campanyes de promoció del comerç local que ajudaran a la recuperació econòmica dels comerços de Tavernes i a enfortir el teixit comercial valler”.

Articles relacionats