24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Tavernes impulsa futures inversions i la dinamització del Mercat Municipal

 

– L’Ajuntament inicia un estudi comercial per a potenciar el Mercat Municipal

–  Amb la finalitat de potenciar les parades i determinar les futures inversions i accions per a dinamitzar el mercat

– L’estudi el durà a terme una empresa especialitzada que analitzarà l’oferta i la demanda del mercat, la capacitat, la infraestructura o les debilitats i oportunitats actuals

 L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha iniciat un estudi comercial sobre el Mercat Municipal amb l’objectiu de potenciar les parades i determinar les futures inversions i accions per a dinamitzar el mercat. L’estudi el durà a terme una empresa especialitzada en valoració de mercats i s’analitzarà l’oferta i la demanda del mercat, la capacitat, la infraestructura, les debilitats i oportunitats, etc.

A partir de hui, i durant els mesos de maig i juny, es faran una sèrie d’enquestes i preguntes als mercaders, així com a clients i també a veïns no habituals per tal de recollir les seues opinions i valoracions sobre diferents aspectes del mercat.

L’objectiu de l’estudi impulsat per la Regidoria de Comerç Local es centra en dos punts bàsics: per una part, conéixer les accions adequades per a innovar en l’oferta del mercat i, per una altra, definir les inversions necessàries per a millorar l’experiència de compra.

Finalment, l’estudi plantejarà un diagnòstic comercial amb actuacions de reforma i implantació de noves activitats, es determinaran noves inversions per a millorar la infraestructura i es crearan ferramentes per a incrementar el consum i atractiu del Mercat Municipal, amb una estratègia participativa d’accions consensuades.

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, destaca que “amb l’estudi obtindrem un full de ruta específic per a potenciar encara més el meravellós Mercat Municipal que tenim. Invertir en la millora i desenvolupament del mercat és fonamental per a teixir un comerç local atractiu, dinamitzat i potent”.

La regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, assenyala que “treballem conjuntament per a millorar la qualitat i el servei diari del mercat. L’estudi ajudarà a ampliar actuacions estructurals que ja hem executat com el canvi integral de la il·luminació o la claraboia de la coberta i l’adequació de la façana ”.

Articles relacionats