17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Tavernes impermeabilitza la coberta del CEIP Magraner i repara la teulada del CEIP Alfàndec

– Amb la impermeabilització del sostre i la substitució de les teules trencades, s’evitaran possibles filtracions d’aigua de la pluja i se solucionaran els problemes d’humitat

– El consistori valler ha fet una inversió total de vora 30.000 euros per a escometre les dos actuacions

 L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna està aprofitant el període de vacances estival per a millorar i enllestir els centres educatius del municipi abans de l’inici del nou curs escolar. Aquesta setmana han finalitzat els treballs d’impermeabilització del sostre del CEIP Magraner i la reparació de la teulada de l’aulari d’Infantil del CEIP Alfàndec.

La impermeabilització de la coberta del CEIP Magraner amb làmina asfàltica autoprotegida evitarà la filtració d’aigua de la pluja i solucionarà els problemes d’humitat. En el cas de l’actuació en el CEIP Alfàndec, la reparació de les teules trencades i enfonsades pel pas del temps i les inclemències meteorològiques també impedirà filtracions d’aigua i humitats. A més, s’han retirat les teules cantoneres de les parets laterals de l’edifici per a evitar possibles despreniments i garantir la seguretat d’alumnat i professorat.

El consistori valler ha fet una inversió total de vora 30.000 euros per a escometre les dos actuacions. En concret, la reparació de la teulada del CEIP Alfàndec, s’ha cobert al 50% amb les ajudes rebudes per l’Estat per a reparar els danys del temporal Glòria.

Articles relacionats