14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Tavernes demostra la seua solidaritat amb el poble ucraïnés

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha enviat dos camions amb vora 100 caixes d’aliments, medicines i tèxtil al centre logístic de Fira València amb tota l’ajuda humanitària que ha aportat la ciutadania vallera per al poble ucraïnés.

22.03.14 Ajuda humanitària Ucraïna 03

L’alcalde Sergi González ha agraït personalment el treball de Creu Roja Tavernes, Càritas Interparroquial Tavernes, i les ONG Solidaritat a la Valldigna i Solidaritat amb el Tercer Món, així com als operaris de la Brigada Municipal per coordinar tot el dispositiu de recollida i enviament.

El passat divendres, el secretari autonòmic d’Igualtat i Diversitat, Rubén Sancho, i la presidenta de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Assumpta Domínguez, també van visitar el local de recollida per veure el seu funcionament, acompanyats per la regidora de Cooperació, Noèlia Alberola, i el primer tinent d’alcalde, Josep Llàcer.

Les jornades de recollida d’ajuda humanitària per a Ucraïna continuen hui dilluns de 17.30 h a 20.30 h i també el dimarts (de 9.30 h a 13.30 h) en el punt de recollida habilitat en el carrer Major, 41 (antic Jutjat). Recordem que sobretot es necessita material sanitari i aliments no peribles enllaunats, donacions de tèxtil ja hi ha suficients.

Articles relacionats