18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Tavernes de la Valldigna va ser testimoni del bon fer de les Escoles de Ciclisme la Safor

Tavernes ha sigut la penúltima prova de la challenge provincial d’escoles de ciclisme en la modalitat de carretera.

La jornada es va iniciar amb la disputa de la gimcana en la categoria de principiants on Àlex Sánchez obtindria el tercer lloc i Gerard Pastor la cinquena plaça.

Després de la prova d’habilitat vindrien les carreres amb un nou podi per als ciclistes de la comarca de la mà de Sergi Esteban amb la segona plaça en promeses de primer any.

En la categoria de promeses de segon any, Àlex Moreno va obtindre un nou triomf seguit de Marc Donet en la segona plaça mentre que Dani Sánchez seria 5, Didac Gómez 8 i Nasio Grau 10.

La categoria de principiants de primer any, Cristian Vercher seria segon i Gerard Pastor huité mentre que en principiants de segon any Alex Sánchez va ser quart i Andrea Contero primera de xiques.

En la categoria d’aleví, Andreu Sansaloni acabaria sisé amb Álvaro Gandia seté i Iker Arlandis 15 mentre en els de segon any Sergi Margarit obtenia la tercera plaça i Irene Flores la segona.

Els infantils de primer any, Carla Bañuls s’assegura la primera plaça de la challenge amb aquest nou triomf seguit en la tercera plaça amb Carla Martínez, i en infantils de segon Marc Iborra acabaria 4 seguit de Fernando Andrés 6, Javier Sánchez 10 i Jorge Flores 11 mentre que Paula Esteban seria cinquena.

Al final de l’esdeveniment es va fer un càlid homenatge pòstum a Salvador Talens Puig que va ser el fundador de l’escola de la Valldigna, la regidora d’esports Lara Romero va donar una placa que van recollir els seus fills.

Articles relacionats