17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Tavernes de la Valldigna s’incorpora a la ‘Xarxa de Destins Turístics Intel·ligents’

 

 

• L’adhesió de la localitat ha sigut aprovada per Invat·Tur una vegada superades les diferents fases del procés

• Emilio Fonseca, regidor de Turisme: “Esta adhesió ens ofereix una plataforma valuosa per a col·laborar en altres destinacions, a més de compartir i accedir a recursos que reforcen la nostra oportunitat de créixer econòmicament”

Tavernes de la Valldigna s’ha incorporat a la ‘Xarxa de Destins Turístics Intel·ligents’ de la Comunitat Valenciana (DTI-CV) que promou la Generalitat Valenciana. Una adhesió que ha sigut aprovada per Invat·Tur una vegada analitzada la documentació enviada per l’Ajuntament i superades les diferents fases del procés i que ha fet que Tavernes de la Valldigna entre ja a formar part d’esta xarxa com ja consta en la pàgina web oficial de la Xarxa DTI-CV.

A partir d’ara s’inicia un camí que obri la porta a què Tavernes de la Valldigna puga compartir experiències en altres municipis de la Comunitat Valenciana integrats en esta xarxa per a unir sinergies i anar de la mà en els diferents projectes que es vulguen impulsar. Una cogovernança turística municipal amb altres destinacions i on serà fonamental també traçar el treball que es desenvoluparà en el futur. A més, serà important i es valorarà la coordinació tècnica entre els diferents departaments municipals per a fer una autodiagnosi turística del municipi adaptat a la realitat i a la situació actual amb garanties de sostenibilitat mediambiental, social i econòmiques.

El regidor de Turisme, Emilio Fonseca, i dues tècniques municipals s’han reunit este matí de forma telemàtica amb tècnics de la ‘Xarxa de Destins Turístics Intel·ligents’ per a organitzar el treball i continuar avançant en els pròxims mesos en què a més, Tavernes de la Valldigna podrà participar en el futur en la nova assemblea d’esta xarxa.

Fonseca s’ha mostrat molt satisfet de què Tavernes de la Valldigna ja forme part d’esta xarxa que és “un pas important en l’esforç d’impulsar el desenvolupament tecnològic i la innovació per a seguir situant a la nostra ciutat en el mapa turístic de la Comunitat Valenciana i d’Espanya”. “Esta adhesió a la Xarxa DTI-CV ens ofereix una plataforma valuosa per a col·laborar en altres destinacions, a més de compartir i accedir a recursos que reforcen la nostra oportunitat de créixer econòmicament i promoure la sostenibilitat”, ha afegit el regidor de Turisme.

Articles relacionats