15 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

Tavernes de la Valldigna disposarà de nou del projecte Jove Oportunitat

· Els i les joves entre 16 i 21 anys podran formar part del programa d’inclusió educativa i motivació impulsat per l’IVAJ

· Es tracta d’un projecte integral de caràcter pràctic que ofereix diferents visions laborals i formació als i les adolescents que han abandonat els estudis

Els i les joves de Tavernes podran accedir un any més al programa Jove Oportunitat (JOOP), un servei d’inclusió educativa que la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), llança cada any per als i les joves que han deixat els estudis o que no han completat l’ESO.

Amb el programa JOOP, els i les joves tenen l’oportunitat de completar una FP de grau mitjà, treballant i millorant la seua motivació, autoestima i construint un projecte integral de vida mitjançant la ferramenta pedagògica de l’entrenament actitudinal. La formació i el treball en equip els permet obtindre una visió real de les diferents titulacions a les quals poden accedir en el futur, així com poder descobrir la seua vocació.

Per a més informació, podeu contactar amb el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna al correu electrònic mailto:educaci%C3%B3@tavernes.org | educació@tavernes.org ] o tocar al telèfon 962 043 433, de dilluns a divendres de 9 h a 14h.

Els interessats i interessades també poden omplir el següent formulari [https://ivaj.gva.es/es/joop | https://ivaj.gva.es/es/joop] , i enviar les seues peticions a [mailto:inscripciones@joveoportunitat.es | inscripciones@joveoportunitat.es].

Articles relacionats