22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Tavernes de la Valldigna acull unes jornades pel Dia Mundial Contra la LGTBI-fòbia

– CLGS i l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna organitzen unes jornades pel Dia Mundial Contra la LGTBI-fòbia

Les jornades consten d’una taula redona el dijous 16 de maig a les 19 h al passeig del País Valencià de Tavernes i la lectura del manifest pel Dia Contra la LGTBI-fòbia a les 12 h a la plaça Major.

foto reunion tavernes 2024

Membres de CLGS Safor es van reunir amb l’alcaldessa de Tavernes, Lara Romero, i la regidora d’Igualtat, Amparo Bo, per acordar una sèrie d’activitats en matèria LGTBI+ que es duran a terme durant el que resta de 2024.

El Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals de la Safor – Valldigna i l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna han preparat unes jornades per a commemorar el Dia Mundial Contra la LGTBI-fòbia.

Les jornades constaran de dos actes:

Dijous 16 de maig a les 19 h al passeig del País Valencià tindrà lloca una taula redona on participaran: Lara Romero, alcaldessa de Tavernes de la Valldigna, Jesús Scotto, advocat i regidor d’Igualtat i Diversitat de l’ajuntament de Dénia, i Encarna Mayordomo, presidenta de l’associació de famílies trans Sumant Trans.

Divendres 17 de maig a les 12 h en la plaça Major tindrà lloc la lectura del manifest pel Dia Mundial Contra la LGTBI-fòbia, on participaran els alumnes dels instituts de Tavernes. L’acte comptarà amb una taula d’informació LGTBI organitzada per CLGS.

 

 

Articles relacionats