19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Tavernes de la Valldigna acull la presentació del Llibre “Educación Especial, Una Realidad Desconocida”

 

Esther Ferrando és l’autora del llibre “Educación Especial, Una Realidad Desconocida“, aquest tracta sobre l’Educació Especial i sobre la importància d’oferir una educació centrada en la persona, de trencar barreres que dificulten l’aprenentatge i donar visibilitat a la diversitat per a crear una societat més inclusiva.

Un llibre on es poden trobar moltes activitats de manipulació i descarregables en PDF, i qu està destinat per a mares i pares, i professionals de l’educació o simplement per saber més sobre Educació Especial.

L’objectiu és donar visibilitat a l’Educació Especial, deixar clar que “discapacitat” i “incapacitat” no són paraules sinònimes i que una persona amb discapacitat pot aconseguir tot el que es propose.

La presentació serà el pròxim dia 30 de setembre a les 19.00 h a la Casa de la Cultura de Tavernes.

jpg 20220917 122326 0000

Esther Ferrando és Tècnic Superior en Educació Infantil, Tècnic Superior en Integració Social i estudiant de Magisteri en l’especialitat de Pedagogia Terapèutica. També té formació sobre neuroeducació, sistemes alternatius i augmentatius de comunicació i noves tecnologies, entre altres.

Viu en Tavernes de la Valldigna de fa anys, i és nascuda en Benifairó de la Valldigna.

Articles relacionats